понеділок, 07 липня 2008 13:21

Сафін не пішов на бал з 14-річною тенісисткою

З 14-річною Лорою Робсон, переможницею одиночного розряду юніорського турніру на минулому Вімблдоні, сталася неприємна історія . Причиною стала відмова її кумира, росіянина Марата Сафіна стати її кавалером на традиційному балу чемпіонів Вімблдону, повідомляє Газета.Ру.

"Він прислав мені листа. Я вивчила його напам"ять, - призналася Лора. - "Пробач, що я не можу піти на бал, бажаю тобі успіху в завтрашньому фіналі". І його підпис. Це було дуже мило. Я тепер не знаю, кого узяти з собою на бал, раз його кандидатура відпала. Трохи засмутилася".

Статті про Лору Робсон зайняли в ці вихідні перші смуги британських газет, а у британців знов з"явилася надія на доморощену чемпіонку. Робсон наступного року отримає спеціальне запрошення (wildcard) в дорослу частину турніру, а паралельно зможе брати участь і в юніорських змаганнях.

Виступ самого Марата Сафіна на нинішньому Вімблдоні здивував багатьох і став кращим в його кар"єрі - 28-річний росіянин зміг обіграти третю ракетку змагань, серба Новака Джоковіча, та інших гравців, що стоять вище за нього в рейтингу, та дійшов до півфіналу, де не встояв перед швейцарцем Роджером Федерером.

Зараз ви читаєте новину «Сафін не пішов на бал з 14-річною тенісисткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі