вівторок, 13 листопада 2007 10:57

Шацьких входить до числа найбільш популярних футболістів року в світі

Шацьких входить до числа найбільш популярних футболістів року в світі
Щорічно Міжнародна федерація футбольної історії і статистики проводить на своєму офіційному сайті голосування, в якому уболівальники вибирають найбільш популярного з нині діючих футболістів. У нинішньому списку представлено 55 гравців з 31 країни світу, повідомляє www.championat.ru.

Вчора, 12 листопада був опубліковані проміжні результати голосування. Лідирує в опиті єгиптянин Мохамед Абутрейка, що отримав 700 230 голосів. На другому місці представник Саудівської Аравії Яссер Аль-Катані (420 049). Третю позицію займає лідер іракської збірної Махмуд Юніс (366 235). Голкіпер Рожеріо Сіні з Бразилії - четвертий (186 713), капітан московського "Спартака" Єгор Титов з 27 427 голосами займає п"яте місце. Нападник київського "Динамо" і збірної Узбекистану Максим Шацких з 2 763 голосами поки знаходиться на 21-му місці.

Голосування продовжується, а його остаточні підсумки будуть обнародувані після 3 січня 2008 року.

У торішньому голосуванні переміг англієць Стівен Джеррард. Друге місце зайняв японець Шунсуке Накамура, за яким розташувалися німець Міхаел Баллак і мексиканець Рафаель Маркес. Андрій Шевченко, який в нинішньому опиті не фігурує, у 2006 році опинився на двадцять шостому місці. 
Зараз ви читаєте новину «Шацьких входить до числа найбільш популярних футболістів року в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі