субота, 27 лютого 2021 09:51

Сабо розповів про шанси "Динамо" у протистоянні з "Вільярреалом"

Сабо розповів про шанси "Динамо" у протистоянні з "Вільярреалом"
Йожеф Сабо – чотириразовий чемпіон СРСР. Фото: "Динамо"

Екстренер "Динамо" і збірної України Йожеф Сабо прокоментував підсумки жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи. На цій стадії турніру кияни зіграють з "Вільярреалом", а "Шахтар" зіграє з "Ромою".

"Гра "Динамо" з "Брюгге" показала, що у динамівців є великі труднощі з грою в атаці. Буквально один свій момент команда реалізувала, але в цілому гра в атакуючих діях у киян не виходила. Її не було. Видно, що Луческу створив зараз команду, яка грає з прицілом на оборону, головне завдання - не пропустити, а попереду вже як вийде. Команда вичікує.

Думаю, в протистоянні з "Вільярреалом" шансів у "Динамо" небагато. Іспанці фаворити і, швидше за все, пройдуть нашу команду. Оптимізм, звичайно, добре, але потрібно реально дивитися на речі. Змагатися з іспанцями динамівцям буде складно.

Що стосується "Шахтаря", то тут в першу чергу буде протистояння двох португальських тренерів. Фонсека стабілізував гру "Роми", в Серії А вона бореться за високі місця. Але якщо "Шахтар" з "Ромою" збирається грати так, як у матчі-відповіді з "Маккабі", йому нічого не світить. У Києві команда Каштру грала погано, навіть жахливо. Видно було, що гравці вийшли на поле з думками про те, що вони вже пройшли далі. На "Рому", звичайно, настрій буде інший. І Каштру є над чим попрацювати в плані психології своєї команди", - сказав Сабо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін прокоментував жеребкування українських клубів в Лізі Європи

Напередодні в 1/16 фіналу "Динамо" обіграло "Брюгге", а "Шахтар" переміг "Маккабі". Перші матчі 1/8 фіналу пройдуть 11 березня 2021 року, у відповідь - 18 березень 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «Сабо розповів про шанси "Динамо" у протистоянні з "Вільярреалом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі