середа, 24 жовтня 2007 09:08

Сабо: не шкодую, що очолив "Динамо"

Наставник "Динамо" Йожеф Сабо прокоментував минулий матч проти "МЮ".

- Що можна сказати після такої гри? Суперник у нас сьогодні був дуже сильний. Мої гравці звичайно помилялися цього вечора недозволенно багато, але не забувайте, що "Манчестер" є "Манчестер". У тому епізоді, в якому нам забили перший гол, за Фердинандом повинен був стежити Діакате. Наче ж до гри всі не раз розібрали, розклали по поличкам, хто з ким повинен грати, і у результаті все одно будь-який стандарт біля наших воріт прирівнюється до пробиття пенальті.

Головний тренер київського клубу пояснив, чому в заявку на цей поєдинок не потрапив Клебер.
- Вчора на тренуванні у нього з"явилися проблеми з коліном, і просто фізично він не зміг би сьогодні вийти на поле. Остаточні прогнози щодо ступеня тяжкості його травми робити поки що рано.

На питання про те, чи не варто було "Динамо" грати в звітному поєдинку в більш захисний футбол, Йожеф Сабо відреагував, мабуть, надмірно емоційно.

- А ми в який футбол грали по вашому? Ми і діяли від оборони, просто у наших гравців цього вечора було дуже багато браку. Якби у складі "Динамо" грали футболісти масштабу наших нинішніх суперників – це було б інша справа.

Не зважаючи на поразку, Сабо не шкодує, що очолив "Динамо".

- Я не шкодую про те, що в черговий раз погодився очолити "Динамо". Просто зараз я дуже засмучений. Я кричу моїм гравцям, щоб вони йшли вперед, а вони сідають назад. У наший команді є молоді гравці. Але якщо раніше вони хотіли грати, то зараз у них це бажання зникло. За рахунку 4:1 Роналду повернувся до своїх воріт, впав у підкаті, відібрав м"яч і почав атаку своєї команди. Ось це професійне відношення до справи. Так от, краще я працюватиму з професіоналами, ніж з тими, хто не хоче і не розуміє того, чого від нього вимагають.

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Сабо: не шкодую, що очолив "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі