пʼятниця, 11 травня 2007 18:08

Саа не зіграє у фіналі Кубка Англії

 

Нападник "Манчестер Юнайтед" Луї Саа, 28 років, пропустить фінал Кубка Англії, в якому новоспечений чемпіон країни зустрінеться з "Челсі".

Річ у тому, що у останньому матчі Прем"єр-ліги з "Манчестер Ситі" французький форвард пошкодив коліно і не зможе вийти на полі до кінця сезону, інформує www.sport-express.ru.

Капітан манкуніанців Гарі Невілл, 32 года, який через травму гомілки не грає з середини березня, також не зможе вийти на полі в стартовому складі, проте, напевне, потрапить в заявку на матч.

- Ми дамо йому шанс зіграти, тому що він це заслужив. Але для цього наступного тижня ми повинні виконати величезну роботу. Гарі почне тренуватися, але у мене все ж є сумніви в тому, що він зможе зіграти, - заявив наставник "МЮ" Алекс Фергюсон.

Фінал Кубка Англії, у якому зустрінуться "Манчестер Юнайтед" та "Челсі", відбудеться 19 червня на лондонському стадіоні "Уемблі".

Зараз ви читаєте новину «Саа не зіграє у фіналі Кубка Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі