неділя, 24 серпня 2008 11:50

Руїс прибув в Німеччину на чемпіонський бій проти Валуєва

Вчора, 23 серпня дворазовий екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Джон Руїз разом зі своєю командою прилетів до Берліна, де 30 серпня відбудеться його поєдинок за вакантний тимчасовий титул WBA в суперважкій вазі проти російського боксера Миколи Валуєва.

До цього Руїз двічі приїжджав до Німеччини, проте обидва рази він повертався додому переможеним, і зараз американський боксер сподівається на те, що втретє він повернеться в США переможцем.

"Я дуже радий знову опинитися в Німеччині, - заявив Руїз після прильоту. - Я не можу погодитися з суддями, які позбавили мене перемоги під час моїх попередніх приїздів сюди, але прості люди завжди були дуже доброзичливі до мене. Я вірю, що цифра "три" стане щасливою для мене - я отримаю першу перемогу в своєму третьому поєдинку в Німеччині, і привезу додому свій третій чемпіонський титул в суперважкій вазі. Чим довше триватиме бій, тим в більшій небезпеці буде Валуєв. Я знаю, що я можу зробити з ним. Я переміг його і вперше, але судді віддали перемогу йому"

Allboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Руїс прибув в Німеччину на чемпіонський бій проти Валуєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі