неділя, 20 січня 2008 13:04

Руслан Чагаєв захистив чемпіонський титул WBA

Руслан Чагаєв захистив чемпіонський титул WBA
У Дюсельдорфі (Німеччина) відбувся вечір професійного боксу, в головному поєдинку якого чемпіон WBA в суперважкій вазі 29-річний Руслан Чагаєв з Узбекистану провів перший захист титулу, що належав йому, проти 40-річного британця Метта Скелтона.

Претендент активно почав поєдинок, прагнучи йти вперед з атаками і достатньо ефективно діючи в ближньому бою. Чемпіон же діяв на контратаках, в основному пробиваючи на випередження лівий прямий.

З четвертої трьохвилинки Чагаєв дещо освоївся і взяв ініціативу в свої руки, почавши атакувати, що принесло йому помітну перевагу. Скелтон продовжував йти вперед, нав"язуючи своєму суперникові ближній бій, проте Чагаєв пристосувався і виглядав набагато точнішим.

У восьмому раунді рефері зняв очко з Скелтона за постійне притримування Чагаєва за шию в ближньому бою, що, втім, не змінило малюнок поєдинку, і Скелтон як і раніше намагався нав"язати метушню на ближній дистанції. До останніх раундів обидва боксери помітно втомилися, проте чемпіон все одно діяв точніше, що у результаті і принесло йому перемогу одноголосним рішенням суддів з рахунком 117-110 і 117-111 двічі, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Руслан Чагаєв захистив чемпіонський титул WBA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі