Ексклюзиви
четвер, 11 грудня 2008 19:23

Руслан Чагаєв проведе бій проти костаріканця Драмонда

Узбецький боксер-важкоатлет Руслан Чагаєв, який не виходив на ринг з січня цього року, проведе свій наступний бій проти костаріканця Карла Девіса Драмонда. Цей поєдинок відбудеться 7 лютого 2009 року в німецькому місті Росток, і у разі перемоги Чагаєв отримає право на бій з росіянином Миколою Валуєвим, повідомляє lenta.ru з посиланням на Associated Press.

У квітні 2007 року Чагаєв завоював титул чемпіона світу за версією WBA (Усесвітня боксерська асоціація), перемігши Валуєва. У травні 2008 року ці боксери повинні були зустрітися знов, але через хворобу і травму узбецького спортсмена бій був спочатку перенесений на липень, а потім скасований.

WBA оголосила свій титул вакантним, а Чагаєву було привласнене звання "тимчасове недіючого чемпіона". 30 серпня чемпіоном WBA став Валуєв, який переміг американця Джоні Руїса. При цьому Чагаєв отримав право зустрітися з Валуєвим до кінця червня 2009 року. 20 грудня 2008 року росіянин проведе бій з Евандером Холіфілдом.

Що стосується суперника Чагаєва 33-річного Драмонда, то він провів на професійному рингу 26 боїв і взяв 26 перемог (20 - нокаутом). У своєму останньому поєдинку (30 червня 2008 року) Драмонд в першому раунді нокаутував аргентинця Алехандро Агустіна Альвареса.

Зараз ви читаєте новину «Руслан Чагаєв проведе бій проти костаріканця Драмонда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути