пʼятниця, 03 жовтня 2008 11:26

Руслан Чагаєв повернеться на ринг у січні

Колишній чемпіон світу у важкій вазі за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) Руслан Чагаєв отримав дозвіл лікарів повернутися на ринг у січні 2009 року, повідомляє інтернет-видання fightnews.com. У червні Чагаєв отримав розрив сухожилля лівої ноги та з тих пір не провів жодного бою. Хто стане черговим суперником узбецького боксера, поки невідомо.

Чагаєв отримав травму незадовго до бою з росіянином Ніколаєм Валуєвим, був позбавлений титулу WBA, але отримав статус "тимчасово недіючого чемпіона" ("championinrecess"). Титул WBA був оголошений вакантним, і це звання здобув Валуєв, що переміг в кінці серпня американця Джоні Руїса. Чагаєв може зустрітися з Валуєвим до кінця червня 2009 року.

Наразі узбецький боксер знаходиться в Домініканській республіці, де проходить конгрес WBA. Чагаєв надав керівництву цієї організації дані про стан свого здоров"я.

"Лента.ру"

Зараз ви читаєте новину «Руслан Чагаєв повернеться на ринг у січні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі