середа, 06 серпня 2008 09:49

Руні підхопив вірус у Нігерії

Нападаючий "Манчестер Юнайтед" Вейн Руні пропустить початок сезону - під час поїздки клубу в Нігерію він підхопив якийсь вірус.

Манкуніанці протягом турне зіграли чотири товариські матчі, включаючи поєдинок з майбутнім суперником по недільному "Комм"юніті Шилд" "Портсмутом". Але наслідки подорожі виявилися несподіваними - провідний форвард клубу вибув з ладу на невизначений термін. Руні точно пропустить зустріч "червоних дияволів" з "помпей" за перший трофей сезону, а також стартовий матч Прем"єр-ліги проти "Ньюкасла".

"Я дуже сумніваюся, що Вейн встигне відновитися до перших ігор, - сказав сер Алекс Фергюсон в інтерв"ю SkySports. - Він підхопив в Нігерії неприємний вірус. Руні необхідно буде потренуватися, перш ніж він набере форму". Шотландський фахівець відзначив, що хвороба гравця - це не малярія, яку так боялася вся команда перед поїздкою.

Тепер, цілком можливо, варто чекати нового сплеску чуток про перехід Дімітара Бербатова з "Тоттенхема". У розпорядженні сера Алекса з гравців атаки залишилися лише Карлос Тевес, Луї Саа і молодий Фрейзер Кемпбелл. Втім, команді, що має у складі Кріштіану Роналду можна було б і не переживати з приводу травм форвардів, - але португалець і сам перебуває в лазареті. Влітку йому провели операцію на гомілкостопі. Повернення Роналду в гру планується не раніше жовтня.

Євроспорт

Зараз ви читаєте новину «Руні підхопив вірус у Нігерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі