середа, 23 січня 2008 18:43

Румменігге не відпускає Подольскі

Нападаючому мюнхенської "Баварії" Лукасу Подольскі, головним претендентом на якого був "Манчестер Сіті", все-таки доведеться залишитися в німецькому клубі, хоча він і не має там місця в основі.

Президент багатократних чемпіонів Німеччини, прославлений у минулому гравець Карл-Хайнц Румменігге категорично проти переходу форварда з команди: "Сьогодні у нас з Лукасом відбулася розмова, і я повідомив його, що він залишається. Він - майбутнє нашої команди. Я знаю, що Подольскі - талановитий форвард і впевнений, що разом ми доб"ємося великих успіхів".

Тренер мюнхенців Оттмар Хітцфельд, який залишить клуб влітку, повністю згоден в цьому рішенні зі своїм босом: "У нас в команді всього чотири нападаючих, і відпустити зараз Лукаса було б непростимою розкішшю. Він - важливий гравець моєї команди".

Сам футболіст сподівається на зміну тренера, яка відбудеться після закінчення чемпіонату: "Звичайно, я незадоволений. Зміна тренера, яка відбудеться в "Баварії" в липні, може змінити ситуацію, проте я не знаю, як вона відіб"ється на мені".

Як відомо, наступним наставником "Баварії" стане колишній тренер збірної Німеччини Юрген Клінсман.

"Спорт-Експрес"
Зараз ви читаєте новину «Румменігге не відпускає Подольскі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі