четвер, 11 жовтня 2007 11:57

Рукавички Ібрагимова обійшлися в 20 тисяч доларів

Увечері в середу, 10 жовтня, російський боксер важковаговик Султан Ібрагимов, якому 13 жовтня належить захищати титул чемпіона світу WBO (Усесвітня боксерська організація) в бою проти Евандера Холіфілда, продав на ааукціоні свої рукавички. Покупець, який побажав залшитись невідомим, заплатив за спортінвентар 20 тисяч доларів, повідомляє www.lenta.ru.

Боксерські рукавички Ібрагимова стали єдиним лотом аукціону, який відбувся в казино-клубі "А" в рамках закритої вечірки, присвяченої бою з Холіфілдом. Стартову ціну (500 доларів) запропонував відомий телеведучий Дмитро Дібров, але потім вона виросла до 20 тисяч доларів.

Переможець торгів вважав за краще не називати свого імені, але признався, що вболіває за Султана Ібрагимова з дитинства. Відповідаючи на питання про те, чим він займається, володар рукавичок чемпіона світу сказав:

- Живу, як умію".

Евандер Холіфілд на вечірці не з"явився. Виручені гроші підуть на добродійні цілі.

Раніше в середу пройшла офіційна прес-конференція за участю обох боксерів. Бій Ібрагимов - Холіфілд відбудеться в суботу 13 жовтня в Палаці спорту "Мегаспорт" на Ходинському полі.

Зараз ви читаєте новину «Рукавички Ібрагимова обійшлися в 20 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі