четвер, 26 червня 2008 16:57

Розмова з дружиною поставила під загрозу кар"єру Давиденка

Скандал навколо можливого підтасовування результату однієї з ігор росіянина Миколи Давиденка міг викликати його діалог з дружиною, який відбувся під час нещасливого матчу в Сопоті, повідомляє Reuters.

Підозри в Асоціації тенісистів-професіоналів ATP викликав торішній матч Давиденка проти 87-ї ракетки світу аргентинця Мартіна Вассальо-Аргельо в Польщі, в якому росіянин абсолютно несподівано поступився, відмовившись від боротьби через травму ноги.

За даними букмекерської контори Betfair, загальний об"єм ставок на матч склав близько 7 мільйонів доларів, що значно перевищує звичайну стелю на подібних іграх. Більшість ставок були зроблені на перемогу аргентинця, хоча Давиденко і виглядав фаворитом. У результаті Betfair визнала недійсними всі ставки на цей матч і повідомила про те, що трапилося в ATP.

Обидва гравці заперечують факт змови. Після програного матчу першого кола турніру Вімблдону проти німця Бенжаміна Бекера, Давиденко висунув власну теорію про те, що могло стати причиною такого скандалу.

- Я розмовляв зі своєю дружиною на центральному корті і, можливо, сказав їй щось з розряду: "Я не хочу грати або можу відмовитися від продовження матчу", - повідомив Давиденко. - Ми грали в польському місті Сопот і матч дивилися багато росіян. Хтось міг зрозуміти те, що я сказав. Можливо, це моя помилка, тому що мені слід не розмовляти, а лише робити свою роботу.

На даний момент Давиденко надав усю необхідну інформацію, включаючи записи телефонних розмов з дружиною, в інстанції, які розслідують цей випадок. Тенісист сподівається, що йому вдасться відстояти своє чесне ім"я.

- Від мого адвоката я знаю, що рішення у справі має бути прийняте в липні. Ніхто не може нічого довести, - сказав тенісист.

newsru.com
Зараз ви читаєте новину «Розмова з дружиною поставила під загрозу кар"єру Давиденка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі