пʼятниця, 12 вересня 2008 16:15

Росіяни стали чемпіонами в міжнародному ралі поліцейських

Команда підмосковного "Динамо ДІБДР Ескорт Москва" зайняла перше місце серед екіпажів від 22 осіб на міжнародному ралі поліцейських Європи в Австрії. Про це у п"ятницю журналістам повідомив  заступник начальника ДІБДР ГУВС Московської області Володимир Мішин, який очолив команду підмосковних автоінспекторів.

"У кінці серпня в австрійському місті Грац проводилося міжнародне ралі поліцейських Європи, в якому взяли участь більше тисячі співробітників правоохоронних органів з різних країн. За підсумками змагань підмосковна команда "Динамо Ескорт Москва" зайняла перше місце в категорії "Д"", передає РІА "Новости" слова Мішина.

За його словами, "сім чоловік з команди також було нагороджено в особистому заліку".
"До складу чемпіонату входили гонки на швидкість, вміння читати дорожні карти, фігурне водіння та навіть оригінальне оформлення автомобілів", - розповів замначальника ДІБДР ГУВС Підмосков"я.

Він додав, що команда "Динамо Ескорт Москва", що бере участь в цих змаганнях впродовж 15 років, по праву вважається однією з авторитетних і сильних. Обласні екіпажі успішно виступають на ралі, регулярно виграють головний командний приз.

"Участь наших співробітників у подібних заходах сприяє розвитку та популяризації автоспорту, підвищує професійну майстерність та укріплює авторитет російських міліціонерів серед колег. Також велике значення має можливість обміну професійним досвідом", - відзначив Мішин.

"Новости Mail.ru"

Зараз ви читаєте новину «Росіяни стали чемпіонами в міжнародному ралі поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі