понеділок, 09 грудня 2019 14:34

Росія візьме участь в Євро-2020 попри дискваліфікацію від WADA

Росія візьме участь в Євро-2020 попри дискваліфікацію від WADA
Збірна Росії братиме участь в Євро-2020 без будь-який обмежень. Фото: з відкритих джерел

Рішення Всесвітнього антидопінгового агентства заборонити Росії виступати під власним прапором на міжнародних змаганнях не торкнеться Євро-2020.

Все через те, що керівний орган європейського футболу УЄФА не перебуває у списку організацій, які підписали антидопінговий кодекс від WADA, пише "Спортарена"

У відборі на Кубок світу в Катарі в 2022 році російська збірна не зможе грати під власним прапором, а також використовувати гімн РФ. ФІФА входить число організацій, які підписали кодекс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія подасть апеляцію на дискваліфікацію від WADA

Найближчі 4 роки російські спортсмени не зможуть виступати під своїм прапором на якому-небудь з міжнародних змагань. Держслужбовці та керівництво Олімпійського комітету Росії до 2023 року не зможуть відвідувати міжнародні спортивні події. Причиною такого жорсткого заборони стали маніпуляції Московської антидопінгової лабораторії, яка вносила зміни в проби спортсменів в період з 2012 по 2015 роки з метою приховування вживання заборонених препаратів.

Зараз ви читаєте новину «Росія візьме участь в Євро-2020 попри дискваліфікацію від WADA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі