Ексклюзиви
вівторок, 29 липня 2008 11:52

Росія не визначилася з прапороносцем на Олімпіаді

Представник Олімпійського комітету Росії (ОКР) спростував інформацію про те, що прапороносцем російської команди на Олімпіаді 2008 року буде баскетболіст Андрій Кириленко. Рішення про те, хто понесе прапор збірної Росії на церемонії відкриття Ігор-2008, поки не прийнято, і остаточно це питання вирішиться 5 серпня, повідомляє радіостанція "Маяк".

Новина про те, що прапороносцем збірної Росії буде Кириленко, з"явилася 25 липня. Тоді президент ОКР Леонід Тягачов у бесіді з журналістами пообіцяв, що прапор російської команди винесе саме Кириленко.

29 липня співробітник прес-служби ОКР відзначив, що журналісти поквапилися оголосити Кириленка прапороносцем збірної Росії, вирвавши слова Тягачова з контексту. За словами представника прес-служби, це було тільки побажання самого Тягачова, але ця пропозиція повинна пройти процедуру затвердження.

Комісія спортсменів ОКР запропонувала вибрати прапороносцем збірної Росії саме Кириленка. Іншими кандидатами вважаються тенісистка Марія Шарапова, а також легкоатлети Юрій Борзаковський і Олена Ісінбаєва.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Росія не визначилася з прапороносцем на Олімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути