середа, 18 червня 2008 16:37

Росія нагадає шведам про Полтавську битву

Російські вболівальники під час вирішальної гри за вихід в 1/4 фіналу чемпіонату Європи з футболу з командою Швеції нагадають суперникам про результат Полтавської битви.

- Як і на попередніх іграх, наші вболівальники добре підготувалися до матчу зі шведами. Цього разу темою вибрані взаємини Росії і Швеції в петровські часи, а саме - буде проведена аналогія з Полтавською битвою, - повідомив в середу "Інтерфаксу" по телефону прес-аташе Російського футбольного союзу Андрій Малосолов.

Зокрема, за його словами, з 6 тисяч окремих плашок на трибуні буде відтворений величезний банер з цього приводу. Малосолов також відзначив, що росіян на стадіоні підтримуватимуть не менше 8-8,5 тисяч співвітчизників.

- Шість тисяч квитків нам виділено спочатку за квотою, але практика перших двох матчів показала, що вже на місці російські уболівальники знаходили додатково близько 2-2,5 тисяч квитків. Зокрема, вони
були і в грецькому секторі, і в іспанському. Причому, самі іспанці пачками продавали нам квитки у свій сектор, - розповів Малосолов.

Крім того, за його словами, на кожному з попередніх матчів близько половини VIP-квоты також була за росіянами.

Газета.ru

Зараз ви читаєте новину «Росія нагадає шведам про Полтавську битву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі