середа, 02 лютого 2011 10:48

Росія хотіла купити відбірний матч Євро-2012 з Вірменією - ЗМІ

Росія хотіла купити відбірний матч Євро-2012 з Вірменією - ЗМІ

Росія пропонує Вірменії угоду в обмін на програш у футбольному матчі в рамках відбіркового циклу чемпіонату Європи 2012 року, пише газета "Жаманак" ("Час").

За відомостями видання, російська влада запропонувала Вірменії досить вигідну економічну угоду, взамін чого від вірменської національної збірної з футболу потрібно програти росіянам відбірковий матч, який пройде 26 березня 2011 року в Єревані.

Збірні Вірменії та Росії опинилися в одній групі відбіркового турніру чемпіонату Європи з футболу, який відбудеться в 2012 році в Україні та Польщі.

У даний момент збірна Вірменії відстає від росіян на два очки, проте у разі перемоги суттєво збільшить шанси вірменської дружини на вихід у фінальну частину турніру.

Перший віце-президент РФС Микита Симонян прокоментував повідомлення.

"Що тут можна сказати? Обурюватися або реготати? Їй-богу, зрозуміти ці ЗМІ дуже складно. Це більш ніж ідіотська нісенітниця. В РФС працюють люди, я ніколи не йшов на угоду з совістю і з футбольним м'ячем. Я абсолютно переконаний, що і президент РФС Сергій Фурсенко так не може вчинити.

Звідки ці вигадки, я не розумію. На Кубку Співдружності в Санкт-Петербурзі ми зустрічалися з президентом Федерації футболу Вірменії, про подібне навіть і близько розмов не було. Микола Петрович Старостін в таких випадках любив казати: марення сивої кобили. Це образа для РФС і всього російського футболу.

Офіційну відповідь має дати Сергій Фурсенко. Я висловив лише свою думку першого віце-президента РФС. Напевно, Сергій Фурсенко десь зі мною перекинувся б, давайте, мовляв, поговоримо з вірменами. Але нічого подібного не було", - заявив Симонян в інтерв'ю Infox.ru.

За матеріалами Новости-Армения, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Росія хотіла купити відбірний матч Євро-2012 з Вірменією - ЗМІ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі