вівторок, 15 жовтня 2019 16:14

"Росія грала на чемпіонаті світу, а Україна – ні. То хто сильніший"? – Юран

"Росія грала на чемпіонаті світу, а Україна – ні. То хто сильніший"? – Юран
Юран у 1989-91 роках грав за київське "Динамо", а в 1992 перебіг у Росію

Колишній нападаючий збірної Росії Сергій Юран прокоментував слова форварда збірної України Романа Яремчука після перемоги над збірною Португалії в кваліфікації Євро-2020.

Про це пише "Трибуна"

"По-перше, висловлювання Яремчука неприпустиме. По-друге, нехай говорить за свою збірну, а не за Росію. Це неправильно - розповідати, кого обіграла інша збірна, футболіст має грати в футбол.

А такі футболісти називаються футболістиками. Гравець говорить про те, як він зіграв, скільки забив, про перспективи своєї збірної, а футболістик же починає розповідати про інші збірні, інших гравців. Можливо, хтось попросив Яремчука згадати про Росію в такому плані.

Яка збірна сильніша на поточний момент? Давайте згадаємо, чи взагалі брала участь Україна на чемпіонаті світу 2018-го? Ось і вся відповідь. Потрібно бути уважнішим із висловлюваннями, може, він просто забув, що збірна України не брала участі на чемпіонаті світу.

Говорячи про українських гравців, які виступають у топ-клубах, можна згадати лише Зінченка. І то це завдяки більше російському чемпіонату. Його взяли в "Уфу", а потім уже він поїхав далі", - сказав Юран.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канделакі накинула оком на ще одного українського футболіста

Збірна Росії брала участь у КС-2018, тому що була країною-господаркою.

Зараз ви читаєте новину «"Росія грала на чемпіонаті світу, а Україна – ні. То хто сильніший"? – Юран». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі