субота, 15 грудня 2007 14:13

Російського біатлоніста усунули від гонок у Поклюці

Міжнародний союз біатлоністів (IBU) усунув від спринтерської і естафетної гонок на третьому етапі Кубка світу в словенській Поклюці росіянина Івана Черезова. Рівень гемоглобіну в крові спортсмена перевищив максимально допустиме значення. За правилами IBU Черезов на п"ять днів усунений від змагань, повідомляє офіційний сайт організації.

Старший тренер чоловічої збірної Володимир Алікін не зміг пояснити, що відбулося з одним з найсильніших спортсменів команди, повідомляє "Весь спорт".

- Проби у нас брали, як завжди, з ранку. Перед цим наш біохімік, щоб уникнути несподіванок також узяв проби у всієї команди. Показники Івана були абсолютно в нормі. Поїхали в пункт забору крові IBU – прилад показує 18,2. Ніхто нічого не зрозумів, Ваню усувають від гонки. У всієї команди – жодних проблем. Поїхали назад додому, заміряли своїм приладом – все нормально. Можливо, є проблеми з нашими даними, - сказав Алікін.

Зараз ви читаєте новину «Російського біатлоніста усунули від гонок у Поклюці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі