четвер, 17 травня 2007 14:26

Російський уряд нагородив хокейну збірну

У Будинку російсього уряду відбувся прийом хокейної збірної країни, яка завоювала бронзові медалі на чемпіонаті світу в Москві. Зустріч з національною дружиною на чолі з В"ячеславом Биковим провели віце-прем"єр РФ Олександр Жуков і керівник апарату уряду, віце-прем"єр Сергій Наришкін, інформує www.rtr-sport.ru.

На зустрічі було виконано розпорядження, підписане прем"єром Михайлом Фрадковим - почесними грамотами уряду РФ за успішний виступ на чемпіонаті світу були нагороджені головний тренер російської збірної В"ячеслав Биков, капітан Петро Счасливий і нападаючий Олексій Морозов.

В ході зустрічі Сергій Наришкін відзначив:

- Ви всі заслуговуєте нагороди - це грамоти всій команд.

Олександр Жуков, поздоровляючи хокеїстів, заявив, що і "третє місце – результат непоганий".

Головний тренер збірної Росії Вячеслав Биков, у свою чергу, відзначив теплу і привітну атмосферу під час прийому і розповів журналістам:

- Зворушені тим, що нам приділяється увага, незалежно від того, що зайняли тільки третє місце, а не перше. Сам факт, що люди не байдужі до спорту, хокею і хворіли за нас, це було дуже важливо. Ми всі були єдині в ці моменти, прославляли наш російський спорт і я думаю, що це одна з найосновніших перемог на чемпіонаті.

Зараз ви читаєте новину «Російський уряд нагородив хокейну збірну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі