неділя, 20 січня 2013 13:24

Російський коментатор назвав Калитвинцева тренером чужої країни

Російський коментатор назвав Калитвинцева тренером чужої країни
Калитвинцев сів за кермо "Волги". Фото: dynamomania.com

Відомий російський коментатор Георгій Черданцев на своїй сторінці в соціальній мережі прокоментував призначення колишнього наставника збірної України Юрія Калитвинцева на посаду головного тренера "Волги".

"Це, взагалі-то, неподобство. Я призначення Калитвинцева маю на увазі. Чому колишні гравці збірної Росії, закінчивши нашу вітчизняну школу тренерів не отримують шанс? Я знаю одного такого гравця (а таких багато), у якого троє дітей, а він працює тренером молодіжної команди за 70 тисяч рублів на місяць", - вважає Черданцев.

При цьому вважає, що екс-наставник української збірної зайняв чуже місце.

"Калитвинцев може скільки завгодно бути екс-гравцем "Локо" ПН, але він тепер тренер іншої країни і зайняв тут чуже місце, ось такого, наприклад, колишнього гравця збірної Росії, якому все ніяк не дадуть шанс, і він так і буде стояти в черзі і пропускати вперед Калитвинцевих", - написав Черданцев.

Нагадаємо, що в суботу, 19 січня, стало відомо про те, що колишній тренер збірної України Юрій Калитвинцев призначений головним тренером "Волги" (Нижній Новгород).

Після 19 турів "Волга" займає 13-те місце в турнірній таблиці чемпіонату Росії з 17 очками.

Зараз ви читаєте новину «Російський коментатор назвав Калитвинцева тренером чужої країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі