понеділок, 12 травня 2008 16:20

Російський боксер побив охоронця прем"єр-міністра Кенії

Сталі відомі подробиці центрального поєдинку етапу Кубка Костянтина Цзю, в якому росіянин Олексій Соловйов нокаутував у 3-му раунді кенійця Реймонда Очієнга і захистив титул чемпіона за версією IBF International в суперважкій вазі.

Очієнг живе і тренується в Кенії в місті Найробі, працює штатним співробітником служби безпеки прем"єр-міністра Кенії. Соловйов на ринг вийшов з чемпіонським пафосом: у шубі і під пісню гранджерів з Nirvana "Teen Spirit". Під час виходу спортсмена трапилась затримка – загубився прапор Росії, але його швидко знайшли, і глядачі нічого не помітили.

Поганою прикметою для Соловйова короткочасна втрата прапора не стала, скоріше це був поганий знак для його противника. Перший раз кенієць впав вже в першому раунді. Спіткнувшись, він прокотився через вринг. Публіка жадала крові, без втоми скандувала, передчуваючи перемогу росіянина. Встоявши на ногах в второму раунді, третій Реймонд розпочав контратакою, але знову впав удару Олексія. Після третього падіння рефері бій закінчив.

"Спорт сегодня"
Зараз ви читаєте новину «Російський боксер побив охоронця прем"єр-міністра Кенії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі