пʼятниця, 12 вересня 2008 11:25

Російський баскетболіст може бути дискваліфікован за гру на два фронти

Форварду пермського баскетбольного клубу "Урал-Грейт" Джумейну Джонсу загрожує довічна дискваліфікація. Про це пише газета "Советский спорт". Причиною дискваліфікації може стати наявність у спортсмена двох діючих контрактів.

За даними видання, Джонс не розірвав угоду зі своїм попереднім клубом італійським "Міланом" і уклав контракт з "Урал-Грейтом". Санкції можуть бути застосовані в тому випадку, якщо керівництву Європейської федерації баскетболу вдасться довести факт наявності двох контрактів.

У четвер, 11 вересня, видання "Спорт-Експрес" написало, що 29-річний Джонс дискваліфікован на рік. Однак, у американця є шанс уникнути дискваліфікації, якщо "Мілан" і "Урал-Грейт" домовляться про суму компенсації за баскетболіста.

У керівництві "Урал-Грейту" ситуацію, що склалася, вважають непорозумінням. За даними пермського клубу, найближчим часом всі звинувачення відносно Джонса будуть зняті.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Російський баскетболіст може бути дискваліфікован за гру на два фронти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі