субота, 06 вересня 2008 12:05

Російські сумоїсти провалили тест на марихуану

Повторний аналіз підтвердив результат допінг-проби, котра показала, що російські сумоїсти Сослан і Батраз Борадзови вживали марихуану.

Асоціація сумо Японії оголосила про те, що брати Борадзови не пройшли перший допінг-тест, у вівторок 2 вересня. Борці відкинули звинувачення в свою адресу, заявивши, що ніколи не торкалися до марихуани. Сослан Борадзов припустив, що в результати аналізу вкралась помилка, оскільки він недавно приймав сильні болезаспокійливі засоби.

Інший російський сумоїст Сослан Гаглоєв, що також попався на вживанні марихуани, недавно був дискваліфікований довічно. Саме скандал за участю Гаглоєва спричинив за собою перевірку, в результаті якої братів Борадзових викрили в курінні марихуани.

Сослан Борадзов вважається кращим російським сумоїстом. Він виступає під псевдонімом Рохо ("Російський фенікс") у вищому дивізіоні сумо - макууті. Батраз Борадзов, відомий під ім"ям Хакуродзан ("Російська біла гора"), виступає в другому за силою дивізіоні - юрі.

Лента..Ру

Зараз ви читаєте новину «Російські сумоїсти провалили тест на марихуану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі