четвер, 20 березня 2008 11:14

Російська велогоночна команда відмовила Чіполліні

Зірка велоспорту минулих років італієць Маріо Чиполліні, якому в суботу виповниться 41 рік, розірвав контракт з командою Rock Racing і запропонував свої послуги російській команді "Тінькофф. Кредитні системи", зокрема, для участі в популярній велогонці Мілан - Сан-Ремо. Розмову з Чіполліні мав генеральний менеджер команди Стефано Фелтрін.

"Чіполліні - великий гонщик. Бачив його багато разів під час тренувань в Тоскані, але сам ніколи з ним пліч-о-пліч не тренувався", - заявив один з лідерів команди олімпійський чемпіон Афін на треку Михайло Ігнатьєв. В той же час, як повідомив вчора власник "Тінькофф. Кредитні системи" Олег Тіньков, він не має наміру підписувати з італійцем контракт. "Чіполліні сам запропонував свої послуги. У пелотоні безліч "пенсіонерів", які хочуть заробити гроші російських бізнесменів. Отже бажання Чіполліні я розумію, але не розділяю", - заявив Тіньков.

Газета.Ru
Зараз ви читаєте новину «Російська велогоночна команда відмовила Чіполліні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі