неділя, 20 липня 2008 13:39

Російська стрибунка в довжину опротестує результати національного чемпіонату

В останній день чемпіонату Росії з легкої атлетики у Казані завершилися змагання у жінок в стрибках у довжину. Одне місце з трьох в команді заброньоване за чемпіонкою світу-2007 Тетяною Лебедєвою.

Перемогла призер Ігор-2004 Тетяна Котова (6,86). Другою стала Оксана Удмуртова (6,73), третьою - Анна Назарова (6,69). Проте Назарова подаватиме протест на підсумкові результати.
- Я подаватиму протест на результат змагань, - підтвердила агентству "Весь спорт" Анна Назарова. - У п"ятій спробі судді в моєму стрибку показали заступ, якого насправді не було. Це добре видно на відеоповторі. Я попросила у будь-якому випадку заміряти стрибок, і рулетка показала 6,83. Іншими словами, це чисте друге місце і потрапляння в олімпійську команду.

Власниця найкращого результату сезону в світі (7,04), чемпіонка Європи-2006 Людмила Колчанова стрибнула всього на 6,59 і залишилася за межами олімпійської команди.

Зараз ви читаєте новину «Російська стрибунка в довжину опротестує результати національного чемпіонату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі