Ексклюзиви
пʼятниця, 09 листопада 2007 14:36

Російська фігуристка поскаржилася на уболівальників

Після короткої програми на Гран-Прі Китаю російська фігуристка Аріна Мартинова поскаржилася на уболівальників, повідомляє "Весь Спорт".

- Ще ніколи в своїй кар"єрі я не займала останнє місце, - сказала Аріна Мартинова. - Я просто в шоці від того, що сталося вчора! Як впала з першого тулупа, так далі нічого і не зібрала. На тренуванні все було нормально. Виїхала на розминку, бачу, у половини уболівальників російські прапори, всі кричать: "Давай, Росія!" Я спочатку ще подумала: ой, як добре, наші приїхали, підтримують. Кричали всю розминку, не замовкаючи ні на секунду. Поводилися, як на футболі чи хокеї! Сподівалася, коли піде програма, затихнуть. Але – нічого подібного. Включили музику, я заходжу на стрибок, а в залі панує просто якийсь дикий крик, свист, тупотіння - натурально як на футболі. Це було жахливо! Тут я зрозуміла, що попала. І – впала.

Після короткої програми Мартинова займає останнє, 12-е місце. Лідирує італійка Кароліна Костнер.

Зараз ви читаєте новину «Російська фігуристка поскаржилася на уболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути