середа, 11 червня 2008 13:04

Роналду таємно зустрічався з представниками "Реалу" (ФОТО)

Тільки вчора президент мадридського "Реалу" Рамон Кальдерон наполягав, що немає жодних доказів того, що його клуб намагався переманити Кріштіану Роналду з "Манчестер Юнайтед".

Але ці слова перекреслюють фото, які опублікував англійський таблоїд The Sun. Видання хоче передати світлини "МЮ" для того, щоб команда Фергюсона направила їх у ФІФА для доказів своєї правоти. Претензії "МЮ" стають обгрунтованими, коли дивишся на фотографії: на них португалець зустрічається з тренером "Реала" по фізпідготовці Вальтером ді Сальво.

Кальдерон дуже розсердився на тренера "МЮ" за те, що той порівняв його з іспанським диктатором Франко. А невдовзі підкреслив: "Ми не робимо нічого протизаконного у відношенні "Манчестера" та його гравців".

Підлив масла у вогонь і тренер "Реала" Бернд Шустер, який відзначив, що дуже хотів би бачити Роналду в своєму клубі.

Алекс Фергюсон, в свою чергу, хоче поставити крапку в даній ситуації, та запропонувати гравцеві зарплатню в розмірі 150 тис фунтів на тиждень.

"Газета по-українськи"

Фото: The Sun

Зараз ви читаєте новину «Роналду таємно зустрічався з представниками "Реалу" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі