вівторок, 30 жовтня 2007 13:48

Роналду: "Манчестер Юнайтед" готовий виграти всі турніри

Португальський півзахисник "Манчестер Юнайтед"  Кріштіану Роналду упевнений в тому, що його команді під силу перемогти в нинішньому сезоні в чотирьох турнірах, інформує www.eurosport.ru.

-Я вірю, що ми зможемо перемогти в Лізі чемпіонів, Прем"єр-лізі, а якщо повезе в Кубках країни і англійської Ліги. У нас є команда, у нас достатньо хороших гравців, і немає сумнівів, що ми зможемо це зробити, - повідомив півзахисник.

"Манчестер Юнайтед"  виграв останні вісім матчів, показуючи високу результативність. У кожній з останніх чотирьох зустрічей команда забивала по чотири м"ячі.

- У нас забиває багато хто, і це є хорошою мотивацією. Останні три тижні були фантастичними, і, я сподіваюся, ми продовжимо в тому ж дусі, - заявив португалець.

Наступний матч манкуніанці проведуть 3 листопада в гостях проти лондонського " Арсеналу",  який очолює турнірну таблицю Прем"єр-ліги разом з "Манчестер Юнайтед".
Зараз ви читаєте новину «Роналду: "Манчестер Юнайтед" готовий виграти всі турніри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі