четвер, 10 квітня 2014 17:12

Роналду пропустить фінал Кубка Іспанії проти "Барселони"

Роналду пропустить фінал Кубка Іспанії проти "Барселони"
Роналду Reuters

Нападник мадридського "Реала" Кріштіану Роналду пропустить фінальний матч Кубка Іспанії з "Барселоною". Про це повідомляє сайт видання As.

Вдень 10 квітня офіційний сайт "Реала" опублікував новину про те, що у португальця діагностовано ушкодження підколінного сухожилля лівої ноги. Скільки часу знадобиться Роналду на відновлення, не повідомляється.

За інформацією As, форвард зможе грати через два тижні. Таким чином, футболіст пропустить не тільки гру з "Барселоною" (пройде 16 квітня), а й перший півфінал Ліги чемпіонів (відбудеться 22 або 23 квітня).

Роналду травмувався у першій грі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з дортмундською "Боруссією" (3:0). У тій грі, яка пройшла 2 квітня, португалець вийшов на поле у стартовому складі, відзначився забитим голом і був замінений за 10 хвилин до фінального свистка.

З того часу Роналду в офіційних матчах участі не брав. У матчі-відповіді з "Боруссією" (0:2) португальський форвард потрапив у заявку, але на полі так і не з'явився.

У нинішньому сезоні Роналду провів 27 ігор у чемпіонаті Іспанії, забивши 28 голів. У восьми матчах Ліги чемпіонів нападник відзначився 14-ма м'ячами. У шести зустрічах Кубка країни Роналду забив три голи.

Зараз ви читаєте новину «Роналду пропустить фінал Кубка Іспанії проти "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі