середа, 11 травня 2011 11:59

Роналду не одержимий рекордом легенди "Реала"

Роналду не одержимий рекордом легенди "Реала"

Португальський футболіст мадридського "Реала" Кріштіану Роналду зізнався, що він прагне стати кращим бомбардиром чемпіонатів Іспанії, але не зациклюється на цій ідеї, повідомляє офіційний сайт "Королівського клубу".

Мадридський "Реал" у вівторок завдяки хет-трику Роналду з рахунком 4:0 розгромив "Хетафе" у матчі іспанської Примери. Головний герой зустрічі забив свій 36-й м'яч у чемпіонаті Іспанії і тепер португальця до рекорду легендарного нападаючого "Реала" Уго Санчеса, який забив 38 м'ячів в сезоні-1989/90, відокремлює всього два точні удари.

"Я з усіх сил намагаюся досягти цього рекорду, але не одержимий цим. Це правда, що товариші по команді час від часу шукали мене на поле, щоб я набрав більше очок, але колективні зусилля завжди важливіші, ніж індивідуальні подвиги", - зізнався Роналду.

Також португалець заявив, що головна мета "Реала" на закінчення футбольного сезону - "виграти всі матчі, що залишилися".

Мадридський клуб за два тури до фінішу відстає від лідируючої "Барселони", що має матч в запасі, на 5 очок. Каталонці можуть оформити чемпіонство вже у середу, коли на виїзді зіграють з "Леванте".

Зараз ви читаєте новину «Роналду не одержимий рекордом легенди "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі