пʼятниця, 25 січня 2008 19:22

Роналду може стати найбільш високооплачуваним футболістом планети

Роналду може стати найбільш високооплачуваним футболістом планети
Президент мадридського "Реала" Рамон Кальдерон збирається запропонувати португальському півзахисникові англійського клубу "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду контракт на шість років на суму 40 мільйонів фунтів (53,5 мільйона євро). Крім того, сума передбачуваного контракту лідерові збірної Португалії вказана вже з урахуванням податків. Така зарплата зробить Роналду найбільш високооплачуваним футболістом планети.

Раніше спортивний директор "Королівського клубу" Предраг Міятовіч заявив, що не заспокоїться, поки клуб не підпише контракт з португальським талантом. "Реал" готовий влітку запропонувати "Червоним дияволам" 50 мільйонів фунтів стерлінгів. Проте, як повідомляють англійські ЗМІ, керівництво "МЮ" готове продати португальця не менше, ніж за 60 мільйонів (80 мільйонів євро).Якщо "Реал" погодиться на таку суму - трансфер Роналду із стану "Червоних Дияволів" в "Галактікос" стане рекордним.

Джерело: "Спортобоз"
Зараз ви читаєте новину «Роналду може стати найбільш високооплачуваним футболістом планети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі