середа, 28 березня 2007 17:16

Роналдо виявився найшвидшим футболістом "Мілана"

 

Бразильський нападник італійського "Мілана" бразилець Роналдо, 30 років, швидше за всіх пробіг під час чергової тренувальної сесії дистанцію 30 метрів. Він випередив свого партнера по нападу Філіппо Індзагі і бразильського захисника Сержіньйо, повідомляє Лента.Ру. Роналдо пробіг дистанцію за 4,01 секунди.

Кращий в історії снайпер чемпіонатів світу став найшвидшим гравцем своєї команди, та варто врахувати, що в тренуванні не брали участь декілька футболістів, які були викликані до складів своїх національних збірних.

Роналдо розвинув достатньо високу швидкість, оскільки, наприклад, чемпіоном Європи в бізі на 60 метрів британець Джейсон Гарднер став з результатом 6,51 секунди, тобто, він пробіг би дистанцію 30 метрів приблизно за 3,26 секунди. При цьому, як відомо, із старту спортсмени розвивають меншу швидкість, ніж набирають по ходу дистанції.

Нагадаємо, що в ході нинішнього сезону Роналдо не раз удостоювався критики за те, що не може набрати оптимальну спортивну форму через зайву вагу. В результаті бразилець вимушений був взимку покинути мадридський "Реал" і перейти до "Мілана". На відміну від наставника "Реала" Фабіо Капелло, головний тренер "Мілана" Карло Анчелотті постійно заявляє, що Роналдо перебуває у відмінній формі.

Зараз ви читаєте новину «Роналдо виявився найшвидшим футболістом "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі