понеділок, 15 вересня 2008 14:25

Роналдо узгодив контракт з "Манчестер Сіті"

Джерела з Бразилії повідомляють, що нападаючий Роналдо узгодив умови контракту з "Манчестер Сіті" строком на 1 рік і приєднається до своєї нової команди вже в січні.

В даний момент легендарний бразилець тренується на батьківщині разом зі своїм колишнім клубом "Фламенго". Нападаючий прагне якнайшвидше повернути минулі кондиції після серйозної травми коліна, яку він отримав у італійському "Мілані".

Стало відомо, що Роналдо, якому наступного тижня виповниться вже 32 роки, зустрівся з представником "Манчестер Сіті" для обговорення персональних умов.

Повідомляється, що запропонований контракт влаштував "зубастика", і він погодився приєднатися до "городян" в наступне трансферне вікно, в січні 2008 року. Угода розрахована на 12 місяців.

Офіційно клуб з Манчестера не підтверджує цю інформацію, проте, агент Роналдо готовий оголосити про завершення операції найближчим часом.

Premiership.ru

Зараз ви читаєте новину «Роналдо узгодив контракт з "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі