понеділок, 05 травня 2008 13:00

Роналдо переплутав дівчат з трансвеститами

Нападник "Мілана" Роналдо виступив в ефірі бразильського телебачення, розповівши про інцидент з трьома трансвеститами, яких він спочатку прийняв за дівчат і запросив в готель.

- Я зробив дурну помилку в своєму особистому житті, але від них ніхто не застрахований. Я навіть запідозрити не міг, що маю справу з трансвеститами, я повний гетеросексуал. Зрозумівши, ким є мої попутниці, я хотів відкупитися від них. Двоє погодились проте третій зажадав непомірну суму. Після цього інциденту мені було дуже соромно, і в останні дні я часто плакав, - розповів він в передачі телеканалу Globo.

Крім того, "Зубастик" визнав, що скандальна історія завдала непоправного збитку його репутації.

- Це було найбільш помилковим рішенням в моєму особистому житті, яке викликало широкий суспільний резонанс. Думаю, ці події назавжди накладуть відбиток на моєму особистому житті. Для шукаючої сенсації преси цей скандал мав більше значення, ніж мої виступи на ЧС-2002. Коли я розповів про події своїй дівчині, вона стала лаятися, хоча пізніше підтримала мене. Очевидно, що їй буде нелегко пробачити мене, ми не знаємо як складуться наші відносини в майбутньому. Тепер мені належить відновити все, що було зруйноване через цю неприємну історії, - додав Роналдо.

"Чемпионат.ру"
Зараз ви читаєте новину «Роналдо переплутав дівчат з трансвеститами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі