пʼятниця, 12 грудня 2008 12:43

Роналдо отримуватиме $174 тис на місяць

Бразильський футбольний клуб "Корінтіанс" шукає іноземну команду, для того, щоб провести з нею товариський матч і продемонструвати своє останнє "придбання" - нападника Роналдо.

Як розповів директор відділу з продажів "Корінтіанса" Луіс Паулу Росемберг в інтерв"ю місцевому телеканалу "СПОРТ-ТБ", гра повинна відбутися 17 січня наступного року. У попередньому плані опрацьовується питання про зустріч з титулованим аргентинським клубом "Бока Хуніорс".

Разом з тим, Росемберг визнав: лікарі клубу з Сан-Паулу оцінюють, що 32-річному гравцю знадобиться не менше місяця для того, щоб остаточно відновитися після травми, яку він отримав у лютому цього року. Проте керівництво клубу, судячи з усього, не бачить в цьому проблеми для проведення товариського матчу в січні. "Якщо Роналдо почуватиме себе добре, ми покажемо його вболівальникам, хай це буде 10 або 15 хвилин", - відзначив Росемберг.

У четвер також стало відомо, що зарплатня двократного чемпіона світу під час виступу в другому за популярністю клубі в країні складатиме 400 тис реалів на місяць (174 тис доларів США), повідомляє "ИТАР-ТАРС".

Зараз ви читаєте новину «Роналдо отримуватиме $174 тис на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі