Ексклюзиви
середа, 24 вересня 2008 15:17

Роналдо не вистачило пива на його день народження

Роналдо не вистачило пива на його день народження

Колишній гравець збірної Бразилії Роналдо дуже добре відсвяткував свій 32-й день народження. Та так, що в нічному клубі Ріо-де-Жанейро, в якому проходило торжество, ледь не побився з незнайомцем.

Річ у тому, що футболіст, котрий дотримується дієти, випив дуже багато пива. Після того, як закінчилися запаси в клубі, Роналдо послав свого охоронця за додатковими порціями цього напою. А сам в цей час обурювався через освітлення в клубі. На його думку, там було дуже багато червоних ламп, які використовуються нераціонально як з погляду економіки, так і іміджу закладу.

У цей момент один з відвідувачів нічного клубу смикнув футболіста напідпитку за сорочку, і справа могла закінчитися бійкою, коли б не своєчасна поява поліції, повідомляють італійські ЗМІ.

На вечірці на честь футболіста була присутня його подруга Марія Беатріс, яка перебуває на п"ятому місяці вагітності, а також її подруги.

Газета.Ру

Зараз ви читаєте новину «Роналдо не вистачило пива на його день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути