вівторок, 08 квітня 2008 12:21

Роналдо має намір відновлюватися після травми в "Фламенго"

Форвард "Мілана" Роналдо, який відновлюється після розриву хрестоподібних зв"язок лівого коліна, заявив, що він має намір відновити кар"єру в бразильському "Фламенго". Відновившись після травми, нападник планує провести в цій команді декілька місяців, а потім повернутися до "Мілана".

Роналдо підкреслив, що у нього дуже хороші відносини з керівництвом "Мілана", але він розуміє, що перед тим, як повернутися в італійський клуб, він повинен набрати оптимальні фізичні і ігрові кондиції. Відзначимо, що інформація про перехід бразильця в "Фламенго" з"являлася ще до травми Роналдо, але тоді керівництво "Мілана" заявило, що клуб не збирається відпускати нападника.

Діючий контракт футболіста з італійською командою закінчується в кінці червня цього року, а нова угода поки не підписана. В той же час віце-президент "Мілана" Адріано Галліані відразу після травми Роналдо пообіцяв, що новий контракт з форвардом обов"язково буде підписаний.

По найоптимістичніших прогнозах, бразилець зможе знов вийти на полі не раніше, ніж через сім місяців.

"Лента.ру"
Зараз ви читаєте новину «Роналдо має намір відновлюватися після травми в "Фламенго"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі