вівторок, 29 квітня 2008 12:44

Роналдо через трансвеститів має проблеми з поліцією

Форвард італійського "Мілана" Роналдо був затриманий поліцією Ріо-де-Жанейро після сварки з трансвеститами, повідомив співрозмовник в поліції міста.

Зі слів слідчого Карлоса Ногейра, сварка сталася з невстановленої причини після вечірки в одному з нічних клубів Ріо-де-Жанейро. Після приїзду поліції один з учасників інциденту звинуватив всесвітньо відомого футболіста у вживанні наркотиків, після чого зник з місця події.

Пізніше він розмістив в Інтернеті "викривальний" відеосюжет, знятий любительською камерою, в якому Роналдо з"являється в товаристві трансвеститів. За версією поліції, мова може йти про вимагання у футболіста великої суми грошей.

У свою чергу, Роналдо через свою прес-службу розповсюдив заяву, в якій заперечує, що будь-коли вживав наркотики. Зі слів гравця, він не має кримінального минулого, а всі звинувачення на його адресу безпідставні.

Поліція Ріо-де-Жанейро порушила кримінальну справу за статтями "спроба вимагання", а також "погроза завдання тілесних ушкоджень", оскільки свідки заявили, що під час сварки Роналдо погрожував трансвеститам побоями.

Роналдо - дворазовий чемпіон світу з футболу у складі збірної Бразилії (1994 і 2002 роки), тричі (1997, 1999 і 2002 роки) він визнавався Міжнародною федерацією футболу (ФІФА) кращим гравцем року.

До "Мілана" 31-річний форвард захищав в Європі кольори голландського ПСВ "Ейндховен", іспанської "Барселони", міланського "Інтера" і мадридського "Реала". Роналдо є кращим бомбардиром в історії чемпіонатів світу - на його рахунку 15 голів, забитих за чотири мундіаля. Колишній рекорд належав німцеві Герду Мюллеру (14).

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Роналдо через трансвеститів має проблеми з поліцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі