понеділок, 07 лютого 2011 11:39

Роналдіньо забив дебютний гол за нову команду

Бразилець Роналдіньо забив перший гол за свою нову команду - "Фламенго" з Ріо-де-Жанейро. 6 лютого Роналдіньо відзначився у виїзному матчі чемпіонату штату Ріо-де-Жанейро проти "Боавішти".

На 23-й хвилині він відкрив рахунок, реалізувавши пенальті, а "Фламенго" в підсумку домігся перемоги з рахунком 3:2, повідомляє Associated Press.

Виконуючи пенальті, Роналдіньо точно пробив у лівий верхній кут воріт. Свій перший м'яч за "Фламенго" він відсвяткував танцем перед трибуною, де знаходилися уболівальники команди.

Роналдіньо забив перший гол за "Фламенго" у своєму другому матчі за цю команду. Він підписав контракт з клубом з Ріо-де-Жанейро в січні після десяти років виступів у Європі. Роналдіньо поставив перед собою мету повернутися в збірну Бразилії і зіграти на домашньому чемпіонаті світу 2014 року.

Після перемоги над "Боавіштою" "Фламенго" достроково вийшов до півфіналу Кубка Гуанабара - першої частини чемпіонату штату. "Фламенго" займає перше місце в групі А, набравши 18 очок в шести матчах.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Роналдіньо забив дебютний гол за нову команду ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі