четвер, 14 червня 2007 16:32

Роналдіньо: я вірю в чудеса

Форвард "Барселони" Роналдіньо, 27 років, признався, що до вирішальних зустрічей чемпіонату Іспанії він підійшов в не самій кращій фізичній формі. Саме цим, по словах бразильцям, можна пояснити спад в його грі, передає Reuters.  

"Особисто я на даному відрізку сезону знаходжуся в не кращій формі, - признався лідер атак каталонців в інтерв"ю іспанському виданню El Mundo Deportivo. - Хочеться вірити, що я зможу старанно попрацювати і до наступного сезону підійти в тій же формі, що і мої партнери по команді".

Внаслідок втоми Роналдіньо попросив наставника збірної Бразилії Дунгу звільнити його від участі в Кубку Америки, що стартує в кінці червня. Цей час він присвятить відпочинку перед стартом нового сезону.

"Відмовився від виступів у Венесуелі, тому що зараз моя фізична форма не дозволяє грати так, як я можу", - відзначив форвард.

У передостанньому турі чемпіонату Іспанії "Барселона" на останніх хвилинах впустила перемогу в матчі з "Еспаньолом" (2:2) і не змогла вийти на перше місце в Примері. Тепер конкурент каталонців "Реал" у разі перемоги над "Мальоркою" може стати чемпіоном незалежно від результату зустрічі "Барси" з "Химнастіком".

Роналдіньо висловив думку, що його команді на фініші сезону заважає невезіння і низка травм. При цьому він вірить, що синьо-гранатові обійдуть "Реал" на фініші. "У нас є щось хороше, щось погане, є декілька травмованих, присутнє невезіння, - відзначив бразилець. - Але у нас ще є один матч, який ми можемо виграти, після чого подивимося, що відбудеться. Я вірю в чудеса". www.sport-express.ru

Зараз ви читаєте новину «Роналдіньо: я вірю в чудеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі