середа, 30 травня 2007 10:47

Рональдіньо уникнув дисциплінарних санкцій

 
Спеціальна комісія іспанської футбольної ліги винесла покарання півзахисникові "Барселони" Роналдіньо, 27 років, що завдав удару ногою в пах гравцеві "Хетафе" Давиду Беленгеру, повідомляє www.lenta.ru.

Бразилець уникнув дисциплінарних санкцій за грубість і пропустить лише один матч за червону картку, показану йому арбітром Пересом Буррулем.

Інцидент відбувся в кінці першого тайму суботньої гри чемпіонату Іспанії. Беленгер атакував Роналдіньо з порушенням правив, після чого бразилець, що опинився на землі, ударив суперника ногою в пах. Після матчу головний тренер "Барселони" Франк Райкард відзначив, що Роналдіньо лише злегка зачепив Беленгера по верхній частині ноги і гравцеві "Хетафе" було не так боляче, як він намагався це показати.

Таким чином, Роналдіньо пропустить тільки матч з "Еспаньолом", але візьме участь в останній грі чемпіонату Іспанії проти "Химнастіка", що вже вилетів з елітної ліги. За два тури до кінця першості "Барселона" має однакову кількість очок з мадридським "Реалом", але поступається першим місцем столичному клубу за наслідками особистих зустрічей.

"Реал" в останніх двох матчах чемпіонату зустрічається з "Сарагосой" і "Мальоркою" і якщо отримає дві перемоги, то стане чемпіоном Іспанії незалежно від результатів "Барселони".


Зараз ви читаєте новину «Рональдіньо уникнув дисциплінарних санкцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі