четвер, 06 грудня 2007 13:20

Роналдіньо турбується про своє найближче майбутнє

Вчора, 5 грудня, бразильський півзахисник іспанської "Барселони" Роналдіньо звернувся до керівництва клубу з проханням роз"яснити ситуацію щодо його майбутнього.

Футболіста не влаштовують постійні спекуляції навколо його знаменитої персони. Чутки вже неодноразово відправляли Ронні то в "Челсі", то до "Мілана".

Особливо Роналдіньо затурбувався, коли Франк Райкард став відводити йому менше ігрового часу на полі. Побіжно натякнувши на те, що бразилець останнім часом віддає перевагу галасливим вечіркам, а не тренуванням.

Також "Зубастик" не розуміє поведінку клубу, який не пропонує йому підписати обіцяну угоду до 2014 року. На цей рахунок у гравця є свій козир в рукаві, а саме можливість викупити свій контракт за $ 28,8 млн. фунтів, забезпечивши собі статус вільного агента.

Брат футболіста, який є його агентом, на питання журналістів відповідає вельми розпливчато:

- Чи піде Роналдіньо в січні? Я не знаю, запитаєте у керівництва клубу. Тільки "Барселона" може приймати і відкидати трансферні пропозиції, а не сам футболіст. Більше нічого не можу вам сказати.

Зараз орієнтовна сума компенсації за колись кращого футболіста світу складає $ 103 млн., інформує www.football.ua.
Зараз ви читаєте новину «Роналдіньо турбується про своє найближче майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі