четвер, 20 грудня 2007 15:31

Роналдіньо "классико" "Барселона" - "Реал" почне в запасі

Сьогоднішнє тренування "Барселони"  дало зрозуміти, що матч проти "Реала", який пройде 23 грудня на арені каталонського клубу і почнеться в 20 годині за київським часом, Роналдіньо знову почне в запасі.

За декілька учбових занять до початку матчу тренери зазвичай награють склад. За рідкісним виключенням таке поєднання гравців виходить і в матчі.

Під час двухсторонки основніший склад виглядав таким чином: Вальдес, Пуйоль, Міліто, Маркес, Абідаль, Туре, Хаві, Гудйонсен, Дос Сантос, Ето"О і Іньеста.

Тобто ні Роналдіньо, ні Деку, ні Анрі в основний склад на ранок четверга не проходять. Якщо з двома останніми все зрозуміло, вони тільки відновлюються після травм, а француз зовсім провів перше тренування після тритижневої перерви, то Роналдіньо абсолютно здоровий.

Таким чином, Іньеста знову замінить Роналдіньо на місці лівого нападника, а замість травмованого Мессі, ймовірно, зіграє Джованні Дос Сантос. Єдині питання можуть виникнути тільки на рахунок Деку, адже якщо він прогресуватиме в ці декілька днів, то зможе витіснити Гудйонсена з основи, повідомляє Football.ua.
Зараз ви читаєте новину «Роналдіньо "классико" "Барселона" - "Реал" почне в запасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі