вівторок, 29 вересня 2009 17:19

Рональдіньо потрапив у збірну лузерів Серії А

Рональдіньо потрапив у збірну лузерів Серії А

Півзахисник "Мілана" Роналдіньо потрапив у символічну збірну найгірших футболістів шостого туру чемпіонату Італії, матчі якого відбулися 26 і 27 вересня. Цю антизбірну склало інтернет-видання Goal.com. У шостому турі "Мілан" приймав на своєму полі "Барі", і гра завершилася з рахунком 0:0.

Роналдіньо вийшов на поле в стартовому складі, а на 71-ій хвилині був замінений на Массімо Оддо. Як відзначає Goal.com, у матчі з "Барі" Роналдіньо не створив небезпечних моментів ні для себе, ні для своїх партнерів. У антизбірну Goal.com він потрапив вже втретє.

Окрім Роналдіньо до символічної антизбірної шостого туру чемпіонату Італії увійшли воротар "Лаціо" Фернандо Муслера, захисники Марко Мотта ("Рому"), Паоло Б"янко ("Аталанта"), Еміліано Моретті ("Дженоа"), Крістіан Молінаро ("Ювентус"), півзахисники Патрік Вієйра ("Інтер"), Блерім Джемайлі ("Парма"), Массімо Амброзіні ("Мілан"), нападаючі Амаурі ("Ювентус") і Клас-Ян Хунтелар ("Мілан").

Після нічиєї з "Барі" у "Мілана" стало вісім очок, і команда ділить 8-11-е місце з "Ромою", "Лаціо" і "К"єво". Одноосібним лідером чемпіонату Італії є "Сампдорія" (15 очок).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Рональдіньо потрапив у збірну лузерів Серії А». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі