середа, 26 вересня 2007 11:42

Роналдіньо почав відновлення після травми

Знаменитий бразилець Роналдіньо провів індивідуальне позапланове тренування на стадионі "Камп Ноу", яке повинне допомогти йому у відновленні від травми.

Роналдіньо з"явився на "Камп Ноу" в компанії тренера з фізичної підготовки в 6.00 і робив вправи впродовж 30 хвилин. Це була спеціальна коротка тренувальна сесія, в ході якої належало з"ясувати, який прогрес у відновленні був зроблений футболістом за ці дні - це важливо, оскільки Ронні планує швидке повернення на поле в  найближчому майбутньому, інформує www.euro-football.ua.

Роналдіньо пропустив домашній матч Блауграни проти "Севільі" через травму, і з тієї ж причини пропустить гру своєї команди з "Сарагосою". Основними вправами, які виконав Роналдіньо на своєму індивідуальному тренуванні вчора, були вправи на координацію рухів і біг на різних швидкостях.

Бразилець небагато попрацював і з м"ячем, хоча час, який він присвятив цій роботі, був зведений до мінімуму - страх рецидиву як і раніше існує.

Для численних туристів, відвідуючих Барселону і тур по "Камп Ноу", і поява на полі одного з кращих гравців миру стала радісною подією. Великі натовпи зібралися подивитися на тренування бразильця, уболівальники скандували його ім"я кілька разів, виявляючи тим самим йому повну підтримку. Зірка "Барси" віддячив вірним прихильникам, показавши їм свої знамениті фінти.
Зараз ви читаєте новину «Роналдіньо почав відновлення після травми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі