вівторок, 02 жовтня 2007 14:52

Рональдіньо не збирається переходити з "Барселони" в "Челсі"

Лідер іспанської "Барселони" Роналдіньо заявив, що чутки про його швидкий перехід в лондонський "Челсі" не відповідають дійсності. За словами бразильця, контракт якого з каталонським клубом діє до кінця червня 2010 року, він як і раніше має намір виступати за "Барселону" і не думає про зміну команди, повідомляє www.lenta.ru.

Інформація про перехід Роналдіньо в "Челсі" з"явилася ще літом. Тоді англійські і іспанські ЗМІ повідомляли про переговори брата і агента футболіста Роберто де Ассіса з власником англійського клубу Романом Абрамовичем. Минулого тижня авторитетна газета The Sun написала, що Роналдіньо домовився з "Челсі" про умови особистого контракту.

Коментуючи недавні повідомлення про порушення спортивного режиму, через які у гравця зіпсувалися відношення з керівництвом "Барселони", футболіст відзначив, що ситуація, що склалася, йому неприємна, і пообіцяв відповісти критикам на полі.

Роналдіньо, що пропустив три останні матчі своєї команди, може зіграти за "Барселону" сьогодні, 2 жовтня, коли віце-чемпіони Іспанії проведуть гостьовий матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти німецького "Штутгарту". 
Зараз ви читаєте новину «Рональдіньо не збирається переходити з "Барселони" в "Челсі" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі