четвер, 02 серпня 2007 19:29

Роналдіньо не подобаються тренування в "Барселоні"

Атакуючий півзахисник "Барселони" і збірної Бразилії Роналдіньо заявив, що тренування, запропоновані команді головним тренером Франком Райкаардом, дуже інтенсивні.

Під час чергового заняття, що проходило під пекучим сонцем, гравець закликав тренера бути стриманішим, заявивши, що життя футболом не закінчується, повідомляє Лента.Ру.

Варто відзначити, що в минулому сезоні Роналдіньо часто зазнавав критики за той рівень гри, який він показував. Керівництво клубу навіть пішло на те, що в зимове міжсезоння збільшило футболістові відпустку в порівнянні з іншими гравцями, але після відпочинку бразилець приїхав із зайвою вагою і вимушений був сидіти на дієті.

Цього літа Роналдіньо відмовився від участі в Кубку Америки, пославшись на втому. Збірна Бразилії без одного з кращих своїх гравців стала переможцем турніру.

Перед початком нинішнього сезону керівництво "Барселони" заявило, що ситуацій, подібних до зимової відпустки Роналдіньо, більше не допустить, оскільки перед командою стоїть завдання повернути собі титул чемпіона Іспанії, втрачений в минулому сезоні в боротьбі з "Реалом", і успішно виступити в Лізі чемпіонів.

Найближчим часом "Барселона" відправиться у восьмиденний тур по Азії - ця поїздка принесе синій-гранатовим приблизно шість мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «Роналдіньо не подобаються тренування в "Барселоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі