четвер, 03 лютого 2011 11:16

Роналдіньо дебютував у "Фламенго" з капітанською пов'язкою

Роналдіньо дебютував у "Фламенго" з капітанською пов'язкою

Бразильський півзахисник Роналдіньо дебютував у складі клубу "Фламенго" з Ріо-де-Жанейро. Роналдіньо взяв участь в матчі чемпіонату штату Ріо-де-Жанейро з клубом "Нова Ігуасу".

Півзахисник голів не забив, проте його команда перемогла з рахунком 1:0. Про це повідомляє Reuters. У складі "Фламенго" за п'ять хвилин до кінця зустрічі відзначився Вандерлей.

30-річний Роналдіньо дебютував у "Фламенго" з капітанською пов'язкою. Після матчу півзахисник повідомив, що йому буде потрібно час на те, щоб пристосуватися до гри в новій команді. При цьому день дебюту у "Фламенго" Роналдіньо назвав одним із найщасливіших днів у житті.

Роналдіньо почав професійну кар'єру в бразильському "Греміо". У 2001 році футболіст виїхав до Європи, де він грав за французький ПСЖ, іспанську "Барселону" і "Мілан".

У складі "Барселони" Роналдіньо двічі став чемпіоном Іспанії, а в 2006 році виграв Лігу чемпіонів. З "Міланом" футболіст завоював дві бронзові медалі італійської першості. У "Фламенго" Роналдіньо перейшов в січні 2011 року.

За збірну Бразилії півзахисник провів 88 матчів і забив 32 голи. У 2002 році Роналдіньо став чемпіоном світу. У "Фламенго" гравець перейшов з метою повернутися до складу національної команди і зіграти на першості планети 2014 року.

"Фламенго" набрав 15 очок в п'яти матчах у групі A чемпіонату Ріо-де-Жанейро. Команда Роналдіньо посідає перше місце в групі.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Роналдіньо дебютував у "Фламенго" з капітанською пов'язкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі